+48 790 406 576
office@techadvancelab.pl
Dom
O firmie
Szereg zastosowań
Katalog produktów
Łączność
PL
EN
NAPOJE I ŻYWNOŚĆ
Filtracja piwa
Filtracja oleju roślinnego
Filtracja soku
Filtracja syropu fruktozowego
Filtracja WINA
Filtracja wina owocowego
Filtracja wody
Mleczarnia
Napoje bezalkoholowe
FARMACEUTYKI
Sterylne składniki aktywne (API)
Przygotowanie
produkty biologiczne
Narzędzia diagnostyczne
Publiczny system zapewniania i kontrolowania produkcji
LABORATORIUM
Próbki referencyjne
Filtry strzykawkowe TechAdvanceLab
Filtry membranowe TechAdvanceLab
Filtr próżniowy TechAdvanceLab
Płytki do chromatografii cienkowarstwowej
Chromatografia
Kolumny HPLC
Materiały do laboratorium
Materiały eksploatacyjne do chromatografii
PRZEMYSŁ
Górnictwo
Górnictwo
Przemysł chemiczny
Elektrociepłownia
Branża motoryzacyjna
Smar i nafta
Gazu ziemnego
Farby i tusze
Wyroby celulozowo-papiernicze
OCZYSZCZANIE WODY
Woda pitna
Komercyjne uzdatnianie wody
Odsalanie wody morskiej
Baseny i SPA
POTRZEBNE PRODUKTY
Filtry strzykawkowe TechAdvanceLab
Filtry membranowe TechAdvanceLab
Próbki referencyjne
Filtry przemysłowe
Materiały eksploatacyjne do laboratoriów
SZEREG ZASTOSOWAŃ
Napisz do nas
Branże
Do katalogu
FILTROWANIE PIWA
Około 6000 lat temu Sumerowie odkryli piwo, orzeźwiający napój, który stał się popularny na całym świecie. Aby zachować jedność smaku
Do katalogu
FILTRACJA WINA
Smak wina to organiczne połączenie technologii i sztuki. Istotną rolę odgrywa technologia filtracji, taka jak cząstki, kryształy, pozostałości
Do katalogu
NAPOJE BEZALKOHOLOWE
Napoje bezalkoholowe stały się podstawą codziennej konsumpcji ludzi. Jednak ze względu na zmianę koncepcji spożycia przez ludzi
Do katalogu
FILTROWANIE MLEKA
Około 6000 lat temu Sumerowie odkryli piwo, orzeźwiający napój, który stał się popularny na całym świecie. Aby zachować jedność smaku
Do katalogu
FILTRACJA OLEJU ROŚLINNEGO
Smak wina to organiczne połączenie technologii i sztuki. Istotną rolę odgrywa technologia filtracji, taka jak cząstki, kryształy, pozostałości
Do katalogu
FILTRACJA SOKÓW
Napoje bezalkoholowe stały się podstawą codziennej konsumpcji ludzi. Jednak ze względu na zmianę koncepcji spożycia przez ludzi
Do katalogu
FILTRACJA SYROPU FRUKTOZOWEGO
Około 6000 lat temu Sumerowie odkryli piwo, orzeźwiający napój, który stał się popularny na całym świecie. Aby zachować jedność smaku
Do katalogu
FILTRACJA WINA OWOCOWEGO
Smak wina to organiczne połączenie technologii i sztuki. Istotną rolę odgrywa technologia filtracji, taka jak cząstki, kryształy, pozostałości
Do katalogu
FILTRACJA WODY
Napoje bezalkoholowe stały się podstawą codziennej konsumpcji ludzi. Jednak ze względu na zmianę koncepcji spożycia przez ludzi
Do katalogu
Produkty biologiczne
Około 6000 lat temu Sumerowie odkryli piwo, orzeźwiający napój, który stał się popularny na całym świecie. Aby zachować jedność smaku...
Do katalogu
Narzędzia diagnostyczne
Smak wina to organiczne połączenie technologii i sztuki. Technologia filtracji odgrywa istotną rolę, taką jak cząstki, kryształy, pozostałości....
Do katalogu
Publiczny system zapewniania i kontrolowania produkcji
Napoje bezalkoholowe stały się podstawą codziennej konsumpcji ludzi. Jednak w związku ze zmianą koncepcji spożycia przez ludzi...
Do katalogu
Preparaty
Około 6000 lat temu Sumerowie odkryli piwo, orzeźwiający napój, który stał się popularny na całym świecie. Aby zachować jedność smaku...
Do katalogu
Sterylne aktywne substancje czynne (API)
Smak wina to organiczne połączenie technologii i sztuki. Technologia filtracji odgrywa istotną rolę, taką jak cząstki, kryształy, pozostałości....
Do katalogu
Filtr próżniowy TechAdvanceLab
Około 6000 lat temu Sumerowie odkryli piwo, orzeźwiający napój, który stał się popularny na całym świecie. Aby zachować jedność smaku...
Do katalogu
Kolumny HPLC
Smak wina to organiczne połączenie technologii i sztuki. Technologia filtracji odgrywa istotną rolę, taką jak cząstki, kryształy, pozostałości....
Do katalogu
Filtry membranowe TechAdvanceLab
Napoje bezalkoholowe stały się podstawą codziennego spożycia ludzi. Jednak w związku ze zmianą koncepcji spożycia przez ludzi...
Do katalogu
Płytki do chromatografii cienkowarstwowej
Około 6000 lat temu Sumerowie odkryli piwo, orzeźwiający napój, który stał się popularny na całym świecie. Aby zachować jedność smaku...
Do katalogu
Próbki referencyjne
Smak wina to organiczne połączenie technologii i sztuki. Technologia filtracji odgrywa istotną rolę, taką jak cząstki, kryształy, pozostałości....
Do katalogu
Filtry strzykawkowe TechAdvanceLab
Napoje bezalkoholowe stały się podstawą codziennej konsumpcji ludzi. Jednak w związku ze zmianą koncepcji spożycia przez ludzi...
Do katalogu
Branża motoryzacyjna
Około 6000 lat temu Sumerowie odkryli piwo, orzeźwiający napój, który stał się popularny na całym świecie. Aby zachować jedność smaku...
Do katalogu
Górnictwo
Smak wina to organiczne połączenie technologii i sztuki. Technologia filtracji odgrywa istotną rolę, taką jak cząstki, kryształy, pozostałości....
Do katalogu
Farby i tusze
Napoje bezalkoholowe stały się podstawą codziennej konsumpcji ludzi. Jednak w związku ze zmianą koncepcji spożycia przez ludzi...
Do katalogu
Gazu ziemnego
Około 6000 lat temu Sumerowie odkryli piwo, orzeźwiający napój, który stał się popularny na całym świecie. Aby zachować jedność smaku...
Do katalogu
Smar i nafta
Smak wina to organiczne połączenie technologii i sztuki. Technologia filtracji odgrywa istotną rolę, taką jak cząstki, kryształy, pozostałości....
Do katalogu
Elektrociepłownia
Napoje bezalkoholowe stały się podstawą codziennej konsumpcji ludzi. Jednak w związku ze zmianą koncepcji spożycia przez ludzi...
Do katalogu
Przemysł chemiczny
Około 6000 lat temu Sumerowie odkryli piwo, orzeźwiający napój, który stał się popularny na całym świecie. Aby zachować jedność smaku...
Do katalogu
Wyroby celulozowo-papiernicze
Smak wina to organiczne połączenie technologii i sztuki. Technologia filtracji odgrywa istotną rolę, taką jak cząstki, kryształy, pozostałości....
Do katalogu
Metalurgia żelaza
Napoje bezalkoholowe stały się podstawą codziennej konsumpcji ludzi. Jednak w związku ze zmianą koncepcji spożycia przez ludzi...
Do katalogu
Baseny i SPA
Około 6000 lat temu Sumerowie odkryli piwo, orzeźwiający napój, który stał się popularny na całym świecie. Aby zachować jedność smaku...
Do katalogu
Komercyjne uzdatnianie wody
Smak wina to organiczne połączenie technologii i sztuki. Technologia filtracji odgrywa istotną rolę, taką jak cząstki, kryształy, pozostałości....
Do katalogu
Odsalanie wody morskiej
Napoje bezalkoholowe stały się podstawą codziennej konsumpcji ludzi. Jednak w związku ze zmianą koncepcji spożycia przez ludzi...
INFORMACJA ZWROTNA
Wysyłając wiadomość, akceptuję umowę użytkownika i potwierdzam, że przeczytałem i zgadzam się z polityką prywatności tej witryny.
wysłać
CERTYFIKATY
ZGODNOŚĆ
Kliknij obraz certyfikatu, aby go powiększyć
ZOBACZ WSZYSTKIE CERTYFIKATY
Napisz do nas
Dom
O firmie
Szereg zastosowań
Katalog produktów
Łączność
TECHADVANCELAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Niekłańska 35/1 03-924 Warszawa, Polska NIP: 1133061969 tel +48 577 410 736
+48 790 406 576
office@techadvancelab.pl
POPROŚ O TELEFON
Wysyłając wiadomość, akceptuję umowę użytkownika i potwierdzam, że przeczytałem i zgadzam się z polityką prywatności tej witryny.
wysłać
INFORMACJA ZWROTNA
Wysyłając wiadomość, akceptuję umowę użytkownika i potwierdzam, że przeczytałem i zgadzam się z polityką prywatności tej witryny.
wysłać
ZGŁOSZENIE DO WSPÓŁPRACY
Wysyłając wiadomość, akceptuję umowę użytkownika i potwierdzam, że przeczytałem i zgadzam się z polityką prywatności tej witryny.
wysłać
WYMELDOWAĆ SIĘ
Wysyłając wiadomość, akceptuję umowę użytkownika i potwierdzam, że przeczytałem i zgadzam się z polityką prywatności tej witryny.
wysłać
BTL агентство в Минске
Organizacja wydarzeń BTL w Warszawie i Polsce
Рекламное агентство в Варшаве
Agencja reklamowa w Warszawie